Nyt on monta syytä juhlia!

Tule mukaan juhlimaan kanssamme. Taloushallinta Uniikki täyttää 15 vuotta!


Pidämme syntymäpäiväjuhlat ja perinteisen Veronkorjuujuhlan samana päivänä, 10.10.2019 klo 15:00 alkaen. Samalla sinulla on mahdollisuus tutustua uusiin kasvoihimme ja uudistettuihin raikkaisiin työtiloihimme!


Heinäkuussa 2019 Uniikki ja Yrityspalvelu Sunprofit yhdistyivät, ja nyt olemme kaikki päässeet muuttamaan samoihin tiloihin Karjalankadulle Alppitaloon. Tervetuloa, niin nykyiset asiakkaamme kuin uudet, entiset Sunprofitin asiakkaat juhlimaan kanssamme ja tutustumaan uusiin Uniikkilaisiin!

Veronkorjuujuhlat

Pidämme perinteiset (toista kertaa) Veronkorjuujuhlat samana päivänä. Suuren suosion saanut luennoitsija Kari Juurakko (Elite Alfred Berg Oy) tulee taas opastamaan meitä raha- rahoitus- ja veroasioissa, lisäksi kuulemme ideoita taloushallinnan ulkoistuksesta, puhujana Virpi Hernesaho (Citius Oy).Tilaisuus pidetään UniikkiLAB -tilassamme osoitteessa Karjalankatu 2 (katutaso, sisäpiha). klo 15-17.

Ohjelma Klo 15.00 ovet avautuvat, niin alakerran UniikkiLABissa kuin 4. kerroksen tuotantotiloissamme Klo 15.15 Kari Juurakon esitys Klo 16.00 Virpi Hernesahon esitys Klo 17.00 ovemme sulkeutuvat….


Esitysten kesto on noin puoli tuntia, joten aikaa jää myös maukkaalle ruoalle, hyville juomille ja verkostoitumiselle.


Jotta osaamme varata oikean määrän tarjoiluja teitä varten, ilmoittauduthan alla olevan linkin kautta viimeistään 3.10.


Ilmoittaudu mukaan tästä!

Taloushallinta Uniikki logo

Taloushallinta.fi

© Taloushallinta Uniikki Oy 

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube