Meidän asiakaspalvelukonsepti!

Tervetuloa asiakkaaksemme. Toimintaideamme on yksilöllinen ja asiakaslähtöinen palvelu. Palvelemme henkilökohtaisesti, asiantuntevasti ja oikea-aikaisesti.


Mitä tämä tarkoittaa käytännössä?


1. Teille on nimetty oma asiakaspalvelutiimi. Näin varmistamme asioiden sujuvuuden myös mahdollisissa sairaustapauksissa. Tiimiinne kuuluvat


Sanna Mikkola. Sanna on yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja, puh. 040 507 7052. Sannan lisäksi tiimiin nimetään henkilökohtainen kirjanpitäjä ja asiakkuusvastaava.


2. Haluamme ymmärtää asiakkaittemme liiketoimintaa. Alkukartoituksen jälkeen pidämme säännöllisesti asiakkaidemme kanssa kehityskeskusteluja, joissa arvioimme yhteistyön toimivuutta, ja annamme omia näkemyksiämme asiakkaan liiketoiminnan kehittämiseksi.


3. Palvelukokonaisuus sovitetaan jokaiselle asiakkaalle Uniikiksi kokonaisuudeksi, jolloin mahdollistamme asiakkaan omien resurssien vapauttamisen ydinliiketoimintaan. Ymmärrämme myös, että tarpeet saattavat muuttua ajan myötä, ja joustamme kulloinkin asiakkaittemme tarpeiden mukaan.


4. Uniikkiasiakkaanamme sinulla on mahdollisuus osallistua järjestämiimme tapahtumiin, joissa kerromme ajankohtaisista aiheista. Esimerkiksi syksyllä 2017 järjestämme tilaisuuden, jossa kerromme, mitä organisaatioiden tulisi tietää uudesta EU:n tietosuoja-asetuksesta, ja miten siihen tulisi valmistautua. Muistathan, että laki on jo voimassa, ja sen noudattamista aletaan vaatia 25.5.2018 alkaen.


5. Laajan yhteistyökumppaniverkoston kautta saat myös tarvittaessa apua liiketoiminnan muihin haasteisiin, kuten henkilöstön hyvinvoinnin parantamiseen, myynnin kehittämiseen tai vaikka Tyhy –päivän järjestämiseen. Nämä kumppaneiden tuottamat palvelut ovat erikseen laskutettavia, mutta Uniikin asiakkaana saat niistä Uniikin tarjouksen.


6. Uniikin asiakkaana voit hyödyntää kokoustilojamme osoitteessa Karjalankatu 2. Tarjoamme tiloja asiakkaittemme käyttöön veloituksetta kerran kuukaudessa. Varaustilanteesta voit kysyä oman tiimisi henkilöiltä. Tule tutustumaan raikkaisiin tiloihimme!


Vaikka rakastamme numeroita, missiomme on auttaa asiakkaitamme menestymään. Ja siinä me olemme hyviä!

Taloushallinta Uniikki logo

Taloushallinta.fi

© Taloushallinta Uniikki Oy 

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube